ECCO Summercamp

eccosummercamp-1

ECCO Summercamp er for hjertebørn mellem 10-14 år.

Programmet er fyldt med sjove, hyggelige og actionfyldte aktiviteter, som er med til at udfordre børnene og vise dem, at de kan meget mere, end de selv tror.

Over 30 børn fra alle dele af Danmark tilbringer en uge i sommerferien på ECCOs konferencecenter i Tønder for at netværke, nedbryde grænser og styrke selvtilliden.

Når de løber rundt i ECCOs hovedkvarter i Tønder, ligner de enhver gruppe af almindelige teenagere. De griner, driller hinanden og sidder sjældent stille - bare et øjeblik.

Bag de smilende ansigter ligger der imidlertid en fællesnævner, der binder dem alle sammen, de alle har en hjertesygdom. Ved første øjekast adskiller et barn med en hjertesygdom sig ikke fra andre børn. Hjertebørn er dog ofte underlagt begrænsninger, som de fleste andre jævnaldrende ikke har. Selv om deres sygdomme varierer i grad, er virkeligheden, at alle børn skal forholde sig til deres sygdom i deres hverdag.

Derfor giver ECCO Summercamp hjertebørn mulighed for at møde kammerater, der kæmper med nogle af de samme vanskeligheder, som de selv oplever, hvilket giver dem et stærkt fællesskab og netværk, som de tager med sig hjem i rygsækken, når Summercampen slutter.

Læs mere om ECCO Summercamp her.

Bliv en del af fællesskabet og Hjertesagen!

Klik på knappen og udfyld formularen - så kontakter vi dig!