Julekalenderen 2020

Julekalender forside

Vi samler ind, så vi kan give hjertebørn mindeværdige oplevelser – og vi har brug for din hjælp!

Når du hjælper med at sælge skrabejulekalenderen, støtter du aktiviteter for hjertebørn og forskning i medfødte hjertesygdomme hos børn.

Information om julekalenderen

• Pris 50 kr./stk.
  • Kalenderen sælges i perioden september – december 2020

Sådan bestiller du

Du bestiller julekalendere på julekalender.hjerteforeningen.dk, og vi begynder at sende dem ud til dig i begyndelsen af oktober.

I år har vi et oplag på 35.000 julekalendere, og bestilling, udsendelse, afregning samt returnering er sat i system og foregår gennem ovenstående website, hvor alle informationer også fremgår.

NB! Ønskes displays, skal I huske at notere dette i bemærkningsfeltet ved bestilling.

Indsalg eller selvsalg

• Indsalg: lokale butikker; f.eks. lokale børnetøjsbutikker, smykkebutikker, frisører, biblioteket, boghandleren, bageren, slikbutikken osv. Du må ikke kontakte Matas.
  • Selvsalg: Du er også velkommen til selv at sælge kalenderen på f.eks. caféer, events, julemarkeder, hjertemotionshold, til familien eller ved dørsalg.

Salgsliste: Når du har lavet aftaler med butikker og lignende så meld dem ind til Maria på muribe@hjerteforeningen.dk. Så sætter vi det på salgslisten, så folk ved, hvor de kan købe kalenderne fysisk.

Vi kontakter i år ingen butikker gennem vores telemarketing, så der kommer ikke til at opstå problemer ved, at I spørger butikker, der allerede kunne være blevet spurgt.

Vi har lavet et dokument ”Aftale om indgåelse af salg” som I kan få butikkerne til at skrive under på, når I indgår aftalen om salg. Du kan hente den i boksen til højre.

Materiale

I højre side kan du hente salgsmateriale, som du kan downloade og bruge i forbindelse med salget af julekalenderen.

Procedure for afregning

• Faktura på hele bestillingen sendes sammen med leveringen af julekalenderne (inkl. returlabel til GLS)
  • Deadline for betaling på denne faktura er 15. januar 2021
  • Deadline for returnering af ikke solgte kalendere er 15. januar 2021
  • Ved returnering af ikke solgte kalendere fremsendes en kreditnota på disse + information om nyt retvisende beløb til betaling

Brug af MobilePay ved salg

• Med leverancen af julekalender følger et antal kort, hvorpå man kan notere sit eget (sælgers) MobilePay nummer. Det er IKKE Hjerteforeningen, der leverer et nummer.
  • Det beløb sælgeren har fået ind på MobilePay, overfører sælgeren selv til den person, som står for bestilling og betaling af faktura.

Spørgsmål

Har I spørgsmål, så kontakt Maria del Mar Zichy Uribe på muribe@hjerteforeningen.dk eller +45 33 32 38 38.