Nordisk Ungdomslejr

Nordiskungdomslejr-1

Nordisk Ungdomslejr er en lejr for hjertesyge unge mellem 14-18 år, som får muligheden for at møde andre unge fra de 5 nordiske lande: Finland, Sverige, Norge, Island og Danmark.

Har du en sjælden hjertesygdom, er der større chance for at møde en anden ung med samme sygdom, blandt de op til 50 andre unge fra hele Norden.

Hjerteforeningens Børneklub i det land, hvor lejren foregår, arrangerer ture og fællesskab i en afslappet hyggelig atmosfære, hvor du selv bidrager med deltagelse, nærvær og åbenhed i forhold til at opleve de andre landes levevis og kultur.

Du får oplevelser af mange arter i forskellige omgivelser:

• Kulturel udveksling
  • Udvikling af sprogfærdigheder (kommunikationen foregår fortrinsvis på engelsk)
  • Netværk
  • Nye venner i de nordiske lande.

Nordisk Ungdomslejr afvikles på skift i de 5 nordiske lande. I 2021 afholdes ungdomslejren i Danmark.

Se denne video, hvor forskellige hjertebørn fortæller om deres oplevelser  på Nordisk Ungdomslejr.

Læs mere om Nordisk Ungdomslejr her.