<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Duften af hjertesund mad

To weekender i januar har frivillige kokkereret og udviklet ideer til Børnebørnenes Madværksted

Skrevet tirsdag d. 5. februar 2019

Af Lotte Bucka, lbucka@hjerteforeningen.dk

52 frivillige, undervisere og tovholdere ved Børnebørnenes Madværksted har i januar mødtes i Aarhus og København for at kokkerere, idéudvikle og dele erfaringer med at afholde madværksteder.

Ved de to uddannelsesdage fik frivillige, der ikke tidligere har stået bag et madværksted, en solid introduktion i at holde madværksteder og hvad det indebærer at være instruktør. Gruppen, der allerede er erfarne instruktører i Børnebørnenes Madværksted, så tilbage på det sidste halve år med børnebørn og voksne og udviklede ideer til at gøre madværkstederne endnu bedre.

Stemningen var i top blandt deltagerne. Og der blev tilberedt mad naturligvis

Stemningen var i top blandt deltagerne. Og der blev tilberedt mad naturligvis. På menuen stod blandt andet kåldolmere, nudelret med kyllingeboller, grønkålschips og æblemuffins.

Her er en række fotos, der viser dagene.