Find en kystvandring nær dig

Danmarks Naturfredningsforening og Hjerteforeningen inviterer traditionen tro til kystvandring i hele landet søndag den 26. maj.

Skrevet mandag d. 21. januar 2019

Af Danmarks Naturfredningsforening
Juelsminde. Vadehavet. Marielyst. Solrød. Odsherred. Hvis der er noget, Danmark er rigt på, er det smukke kystområder.

Danmarks Naturfredningsforening og Hjerteforeningen inviterer alle danskere med til Kystvandringen, hvor der er mulighed for at opleve den smukke natur.

Kystvandringen er en tilbagevendende begivenhed, og i 2019 finder den sted søndag den 26. maj.

Formålet er at skabe opmærksomhed om de danske kyster.

Formålet med kystvandringen er at skabe opmærksomhed omkring det, som vores frie kyster har at byde på. Der er den positive påvirkning, som motion og ophold i naturen har for vores sundhed og trivsel. Og der er den storslåethed og skønhed, som Danmarks kyster udgør.

Kystvandringen er en årlig tilbagevendende folkelig vandring langs Danmarks kyster, som skal få befolkningens øjne op for det væld af muligheder for fysisk udfoldelse, som Danmarks over 7.300 km lange kyststrækning rummer.

Brug denne pressemeddelelse i lokalpressen, hvis I har et motions arrangement i
forbindelse med kystvandringen søndag den 26. maj.

Læs mere om årets kystvandring på facebook og hjemmesiden dn.dk
Vær opmærksom på, at nogle ruter ikke er egnede til barne- og klapvogne samt dårligt gående. Nærmere information kan findes ved den enkelte rute.

Foto: Arkivfoto