<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Fodbold for hjertet i Sundby

Livsglæde, samvær og forebyggelse af hjertesygdom går hånd i hånd i Fodbold for Hjertet

Skrevet mandag d. 2. december 2019

Indsendt af Margit Grome, formand for Hjerteforeningen København S, redigeret af Lotte Bucka, lbucka@hjerteforeningen.dk

I Sundby er Sundby Boldklub ved at samle et hold deltagere til ”Fodbold for hjertet”. Fodbold for hjertet er motionsfodbold, der kan give deltagerne et bedre helbred og mindske risikoen for at blive ramt af hjerte-kar-sygdom.

Som opstart på Fodbold for Hjertet i Sundby Boldklub var jeg inviteret til et opstartsmøde med Flemming Jacobsen fra boldklubben den 28. oktober. Klubben har allerede oprettet et hold, og bliver det overtegnet, opretter klubben blot et hold mere.

Det var dejligt at se det engagement, der prægede spillerne. Alle spillestile blev accepteret

I Fodbold for Hjertet får deltagerne varieret træning, som styrker krop, kondi og knogler.

Efter det første møde hos Sundby Boldklub overværede jeg 12 spillere på banen i fuld færd med at spille fodbold som en del af Fodbold for hjertet.

Det var dejligt at se det engagement, der prægede spillerne. Alle spillestile blev accepteret, også selvom man ikke kunne tonse afsted som Michael Laudrup. Der var også overskud og luft til opmuntrende og sjove bemærkninger.

Spilletiden er en times tid, og efter omklædningen var der fælles kaffe og ostemadder i klublokalet.

Jeg blev inviteret med til kaffeslabberasen, og det var virkelig hyggeligt og sjovt. Snakken gik livligt, og det er absolut en gruppe, jeg kan anbefale – også for det sociale samvær.

Fodboldgruppen så også gerne, at der kom flere deltagere, så har du lyst til at være med, kan du kontakte Flemming Jacobsen på 42 24 40 56, mail: partner@sundbygoldklub.dk

Læs mere om Fodbold for hjertet i Hjerteliv nr. 4, 2019

Foto: Anders Kjærbye