Frivillig fra Hjerteforeningen Frederiksberg hædret

Frederiksberg Frivilligpris blev uddelt den 26. september 2019

Skrevet mandag d. 21. oktober 2019

Af Lotte Bucka, lbucka@hjerteforeningen.dk

Hvert år i september bliver Frederiksberg Frivilligpris uddelt. Og i år gik den ene af priserne til Anni Jeppesen fra Hjerteforeningen Frederiksberg. Anni Jeppesen fik sammen med Mona Uldsted fra Alzheimerforeningen en pris for deres indsats for at planlægge og holde en pårørendedag.

Til uddelingen af prisen sagde Frederiksbergs borgmester Simon Aggesen:

”I dag skal vi hylde dem, der gør noget for andre mennesker. Med andre ord. Vi skal hylde jer – og selve frivilligheden”.

Frederiksberg Kommune hylder hvert år ildsjæle og en forening, der gør en forskel og skaber livskvalitet for borgerne. Priserne består af et diplom og pengegaver på henholdsvis 10.000 og 15.000 kr. Det er borgerne på Frederiksberg, der indstiller kandidaterne.

Prisen uddeles for at fejre og anerkende frivillige for deres indsats, og fordi de frivillige fællesskaber er gode supplementer til kommunale tilbud.

Foto er taget af og venligst udlånt af Mette Frid Darré fra Diakonissestiftelsen på Frederiksberg. Anni Jeppesen ses som nr. 2 fra venstre.