Landsindsamling

Af hjertet tak

Tak for dette års store indsats, hvor 5500 indsamlere var på gaden og samlede knap 4, 3 mio. kr. ind.

Se 2018 resultaterne for landsdele og kommuner her

Dynamoen er frivillige hænder

Hjerteforeningens landsindsamling kan kun lade sig gøre på grund af det frivillige engagement, som flere tusinde frivillige bidrager med på landsbasis. Både i forhold til at koordinere og indsamle på selve dagen, men også i det forberedende arbejde i forhold til at mobilisere indsamlere, finde lokaler, lave bankaftaler og meget mere. Det er både Hjerteforeningens eksisterende frivillige, som engagerer sig, men også i høj grad personer, uden tilknytning til Hjerteforeningen, der deltager som frivillige indsamlere og koordinatorer.

Hjerteforeningens næste landsindsamling finder sted søndag d. 28. april 2019.

Nedenfor billede-montagen kan du læse mere om baggrunden for landsindsamlingen og om de tidligere landsindsamlinger.