Landsuddeling

6.500 danskere gik for en hjertestarter

Tryghed i dit nærmiljø var målet for årets Landsuddeling, der fandt sted den 28. april. Hver en krone, der blev samlet ind på dagen, går ubeskåret til at sætte hjertestartere op.

Hver hjertestarter tæller – sammen gør vi en forskel.

Se mere om Landsuddelingen 2019 her: hjerteforeningen.dk/landsuddeling

Dynamoen er frivillige hænder

Hjerteforeningens landsuddeling kan kun lade sig gøre på grund af det frivillige engagement, som flere tusinde frivillige bidrager med på landsbasis. Både i forhold til at koordinere og indsamle på selve dagen, men også i det forberedende arbejde i forhold til at mobilisere indsamlere, finde lokaler, lave bankaftaler og meget mere. Det er både Hjerteforeningens eksisterende frivillige, som engagerer sig, men også i høj grad personer, uden tilknytning til Hjerteforeningen, der deltager som frivillige indsamlere og koordinatorer.

Nedenfor billede-montagen kan du læse mere om baggrunden for landsuddelingen og om de tidligere landsindsamlinger.