Medlemshvervning

medlemshvervning

Hjerteforeningen arbejder løbende på at gøre vejen kortere mellem en person, som er nysgerrig på et medlemskab af Hjerteforeningen, til at personen rent faktisk bliver medlem.

Hvis I møder personer, som gerne vil ringes op angående medlemskab, kan I tage imod deres oplysninger og taste dem ind i en elektronisk formular. Efterfølgende vil Hjerteforeningens dygtige phonere ringe til den pågældende person.

Klik her for adgang til formularen

Som led i vores arbejde med at tiltrække medlemmer, er der lavet en medlemsfolder, I kan uddele til interesserede potentielle medlemmer. Her kan de læse lidt om medlemsskab og selv udfylde og indsende folderen. Her på siden kan du hente en guide til brug af folderen. Selve folderen bestilles på frivilligshoppen (Find folderen ved at søge på “HF5221 – Bliv medlem”).

Klik her for adgang til frivilligshoppen