Bliv frivillig

_STK4837-134Hjertebussen ankommer til Thorup Strand som afholder det årlige idrætsstævneHjerteforeningen. Hospitalspræsten fra Vestsjællands Universitetshospital taler til hjertepatienter og/eller pårørende.forside til rekrutteringsflyerBørnebørnene Madværksted, Sæbygård Skole, Sæby.74 løbere indsamlede i Hareskoven

Vær med til at gøre en forskel

Hjerteforeningen kan med din indsats forebygge hjertekar-sygdomme og støtte op om de mere end 468.000 mennesker, der lever med en hjerte-kar-sygdom i Danmark.

Vores arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte kan ikke lade sig gøre uden de mange frivillige, der hver dag gør en afgørende indsats for hjertesagen.

Som frivillig kan du for eksempel bidrage til:

Patientstøtte

• Aktiviteter for hjertesyge børn
  • Planlægning af hjertecaféer for hjerte-kar-patienter og pårørende
  • Patient til patient støtte

Forebyggelse

• • Hverdagsmotion i trygge rammer
  • • Madværksteder
  • • Kurser i livreddende førstehjælp
  • • Blodtryksmåling

Synlighed for hjertesagen

• At sætte sundhed på den lokale dagsorden
  • Fundraising-aktiviteter og kampagnearbejde
  • Lokal presseomtale om Hjerteforeningen og vores vigtige arbejde

Læs mere på Frivillignet om vores organisering og de mange spændende aktiviteter , som Hjerteforeningens frivillige på daglig basis beskæftiger sig med.

Vær med i fællesskabet og få:

• Nye oplevelser og glæden ved at løse opgaver i fællesskab med andre frivillige og ansatte
  • Tilfredsheden ved at gøre en indsats for andre
  • Udviklet personlige kompetencer gennem kurser, foredrag og lærerige oplevelser
  • Socialt netværk

Det skal være sjovt og udviklende at være frivillig i Hjerteforeningen.  Derfor gør vi hele tiden en aktiv indsats for at skabe rammer, der gør, at du og andre frivillige kan arbejde for hjertesagen ud fra personlige ønsker, kompetencer og kræfter.

Nysgerrig på mere?

Så kontakt Frivilligafdelingens dygtige og engagerede medarbejdere. Klik her for kontaktinfo