Organisering af frivillige

Hjerteforeningens frivillige er som udgangspunkt organiseret med tilknytning til enten en lokalforening, patientklub, motionsklub eller som Patient til Patientstøtter, frivillige forældre og frivillig på aktiviteter på hospitalerne. Desuden er der et større antal frivillige i forbindelse med landsindsamlingen.

Til at servicere Hjerteforeningens frivillige, er der en frivilligafdeling med regionale frivilligkonsulenter, som støtter op om det frivillige arbejde dag til dag. Afdelingen tæller også to administrative koordinatorer, som hjælper med ajourføring af medlemslister, udsendelse af materialer, udprint af større opgaver mm., samt en række projektledere, som er med til at udvikle rammerne for det frivillige arbejde, både i form af nye aktiviteter og projekter, samt nye materialer, kurser, politikker mv.

Vil du vide mere om konkrete frivilligaktiviteter, så klik her.