Nyheder

Her på siden kan du finde aktuelle begivenheder, nyhedsbrevet Frivillignyt og et arkiv med nationale og lokale impulser om det frivillige arbejde.

Om Frivillignyt:
Det er et elektronisk nyhedsbrev, som sendes ud til alle frivillige i Hjerteforeningen. Nyhedsbrevet udsendes ca. hver tredje uge eller efter behov, og her kan man finde korte nyheder, praktiske informationer om kommende aktiviteter og kampagner samt øvrige serviceoplysninger.

Om Impulser og lokale impulser:
På forsiden af Frivillignet er der løbende det vi kalder Impulser og lokale impulser.

Impulser er nyheder om, til og fra frivillige i Hjerteforeningen med mere overordnet perspektiv. Til inspiration, til efterlevelse, til glæde. Impulserne produceres i et samarbejde mellem Kommunikation og Frivilligafdelingen – gerne og ofte på opfordring fra lokale frivillige. Det vil hænde, at nyheder herfra også bringes på forsiden af www.hjerteforeningen.dk. Disse nyheder ligger i arkivet “Impulser” nedenfor.

Lokale impulser er lokale nyheder om, til og fra frivillige i Hjerteforeningen. Her kan lokalforeningernes egenproducerede nyheder og omtaler publiceres, således at andre frivillige og interesserede lettere kan orientere sig og dyrke de nyheder, der har særlig interesse. Disse nyheder ligger ikke i arkiv på Frivillignet, men alene på de respektive lokalforeningers hjemmesider.