Kursustilbud

christina-wocintechchat-com-PviMD8jDeYE-unsplash

Som frivillig i Hjerteforeningen kan du få tilbud om relevante kurser inden for det område, hvor du er frivillig. På den måde ønsker vi at sikre, at du som frivillig får viden til at udføre din opgave godt og samtidig oplever tryghed ved at være velinformeret.

Nogle kurser er målrettet frivillige i bestyrelser for lokalforeninger/klubber, og andre kurser er målrettet frivillige i de enkelte aktiviteter.

For at se aktuelle kursustilbud tilpasset din frivilligindsats, skal du derfor gå ind under den aktivitet eller det projekt, du er en del af. Eksempelvis annonceres kommende kurser for frivillige i hjertemotion på siden for dette projekt.

Grundet Covid-19 er der ikke planlagt nogle kurser. Du kan holde dig opdateret her på siden.