Ny frivillig

nyfrivillig

Hjerteforeningen kunne slet ikke være den landsdækkende forening, vi er i dag, hvis ikke mange hundrede frivillige på tværs af Danmark bakkede os op med hjælp til at være synlig og til stede med relevante tilbud til patienter, pårørende og andre interesserede.

Du kan blive en del af vores fællesskab af engagerede frivillige. På den måde kan vi sammen hjælpe dem, som er ramt af hjertesygdom og forebygge hjertesygdom i fremtiden.

Vi har mange forskellige initiativer og måder, du kan engagere dig på. Som ny kan du forvente at blive introduceret til opgaven enten af andre frivillige eller af en medarbejder, inden du går i gang.

Læs mere om vores aktiviteter under ‘Det gør vi!’ her på siden, se på kortet hvilke aktiviteter, der allerede findes nær dig, eller kontakt frivilligkonsulenten i dit område for at høre mere.