Kasseregnskab, årsregnskab og vejledning

Nedenfor kan du hente regnearket ”Kasseregnskab og årsregnskab” til 2019 og 2020. Du kan også her hente en Vejledning.

De to vigtigste faneblade i Kasseregnskab og årsregnskab” er stadig et regneark til Bogføring, og et regneark, der automatisk genererer et Årsregnskab. Det er de to første faneblade forneden.

Kasseregnskab-og-årsregnskab-2020

Kasseregnskab-og-årsregnskab-2019

Når du klikker på linket, åbner skemaet i et nyt vindue. Vælg herefter Gem som og gem skemaet på din egen computer med titlen:   ”Kommunenavn” lokalforening Kasseregnskab og årsregnskab 2019 eller 2020.

Vejledning til økonomi i lokalforeninger og klubber

Print den gerne ud i en papirudgave.

Kontoplan 2018 til printning

Der er et dokument der giver et overblik over nummererede indtægtsarter og udgiftsarter. Print gerne dokumentet og anvend det som en hjælp til hurtigere at kunne finde den rigtige art til bogføring.