Målrettet rekruttering

Her kan du downloade forskellige skabeloner, som I kan bruge som udgangspunkt for dialog om og planlægning af rekruttering af frivillige i jeres lokalforening eller klub.
Det er en hjælp til at gøre jeres rekruttering mere målrettet ved at overveje en række trin i forbindelse med at tiltrække nye frivillige.

Overblik over frivilligopgaver

Det er en god ide først at have overblik over, hvilke frivilligopgaver der er i lokalforeningen eller klubben, og i den forbindelse overveje hvilken type frivillig, der er brug for, for at løfte opgaven.  Det er et godt fundament for uddelegering, og skaber samtidig er godt konkret afsæt for frivilligrekruttering.

Tænk i målgruppe og brobygning

Her finder du et grafisk værktøj, som kan hjælpe jer til at overveje koblingen mellem opgaver og dem I ønsker at tiltrække som frivillige (målgruppe). Det handler om at tænke i budskaber og hvor, vi får kontakt med den specifikke målgruppe.