Webinar om det akutte forløb fra ambulancen kommer til behandlingen på sygehuset er afsluttet.

I år gør vi tingene lidt anderledes. Frivilligdagene og Repræsentantskabsmødet bliver samlet den 21. maj og det fysiske lægefaglige oplæg erstattes af to online webinarer til samtlige af Hjerteforeningens frivillige. På den måde tilgodeses behovet for plads til mere dialog til Repræsentantskabsmødet samtidig med at endnu flere af vores frivillige får mulighed for at blive klogere på hjerteområdet.  

 

Den 31. maj kl. 16-17 fortæller Hjerteforeningens akutprofessor og hjertelæge på Aarhus Universitetshospital Christian Juhl Terkelsen om, hvad der sker i det akutte forløb fra ambulancen kommer til behandlingen på sygehuset er afsluttet. Og derudover vil Christian fortælle, om at der i lille Danmark desværre stadig er geografisk forskel på behandlingen, og hvad han mener der skal gøres for at fremtidens hjertepatienter modtager den samme behandling på tværs af Danmark.  

Tilmeld dig her HER  

 

Der vil også være et webinar d. 15. juni kl. 16-17, hvor seniorforsker Nina Føns Johnsen med udgangspunkt i hovedpointer og tendenser fra den store patientundersøgelse ”Livet med en hjertesygdom” fra 2021 bidrage med, hvordan hjertepatienter oplever livet med en hjertesygdom og mødet med sundhedsvæsenet. Med den viden in mente, runder Tania Boriths Lund Pedersen, som er psykolog i Hjerteforeningen, af med at perspektivere til, hvordan Hjerteforeningen arbejder med mental sundhed og hvordan I som frivillige kan bringe den viden med i jeres møde med mennesker med hjertesygdom. 

Tilmeld dig her HER