Familiekursus

muntre kvinder og mænd spiller fodbold med børn på en græsplæne

Hjerteforeningens Familiekursus giver forældre og andre pårørende, hjertebørn/unge og deres søskende mulighed for at få viden, redskaber og inspiration, som de kan anvende i årene fremover til aktuelle og eventuelle nye problemstillinger i livet med en hjertesygdom.

Et Familiekursus giver også mulighed for, at deltagerne kan være sammen med ligestillede og få gode råd og erfaringer om, hvordan andre tackler dagligdagen. Dette gælder både forældre/andre pårørende og hjertebørn/-unge og deres søskende.

Målgruppen for kurset er således alle familier med hjertebørn/unge: vi skelner ikke til hvilken hjertesygdom om de er færdigopererede eller venter på operation, hjertetransplantation eller anden behandling eller hjertebørn/unge der udelukkende er i medicinsk behandling.

Det har stor betydning for familierne, at de løbende får mulighed for at deltage i dette Familiekursus og får viden om deres barns videre udvikling i forhold til alder, hensyn, opvækst, skole, teenageår, uddannelsesproblematikker mv.

Familiekursus - helt fantastisk!

Familiekursus - helt fantastisk!

Bliv en del af fællesskabet og Hjertesagen!

Klik på knappen og udfyld formularen - så kontakter vi dig!