Familiekursus

muntre kvinder og mænd spiller fodbold med børn på en græsplæne

Hjerteforeningens Familiekursus giver forældre og andre pårørende, hjertebørn/unge og deres søskende mulighed for at få viden, redskaber og inspiration, som de kan anvende i årene fremover til aktuelle og eventuelle nye problemstillinger i livet med en hjertesygdom.

Et Familiekursus giver også mulighed for, at deltagerne kan være sammen med ligestillede og få gode råd og erfaringer om, hvordan andre tackler dagligdagen. Dette gælder både forældre/andre pårørende og hjertebørn/-unge og deres søskende.

Målgruppen for kurset er således alle familier med hjertebørn/unge: færdigopererede hjertebørn/unge, hjertebørn/unge der venter på operation, hjertetransplantation eller anden behandling samt hjertebørn/unge der udelukkende er i medicinsk behandling.

Det har stor betydning for familierne, at de løbende får mulighed for at deltage i dette Familiekursus og får viden om deres barns videre udvikling i forhold til alder, hensyn, opvækst, skole, teenageår, uddannelsesproblematikker mv.

Læs mere om Hjerteforeningens familiekursus her.