Hjerterdametouren

Ny hjerterdametouren 01

Det er med blødende hjerter, at vi ser os nødsaget til at aflyse Hjerterdametouren 2022.

Desværre ser det på nuværende tidspunkt ud til, at der ikke er basis for at gennemføre løbet og på den baggrund har vi efter flere ekstraordinære bestyrelsesmøder truffet den tunge beslutning.

Det ligger os meget på sinde, at alle skal have en god oplevelse med Hjerterdametouren. Når det er så usikkert, om det vil kunne lade sig gøre at opfylde i år, vælger vi derfor at aflyse.

Alle tilmeldte bliver kontaktet og får deres indbetaling retur.

Tak til alle der siden første løb i 2012 har støttet os på den ene eller den anden måde!
Takken lyder også på Hjerteforeningens vegne, som hvert år har modtaget en donation efter løbets afholdelse – samlet set ca. 425.000 kr.
Det vil fortsat være muligt at støtte forskningen i kvinders hjertekarsygdomme via mobilepaynummer 69104, som er vores indsamlingsnummer hos Hjerteforeningen. Alle bidrag er velkomne.

Bestyrelsen i Hjerterdametouren v/ Conny Wahl, formand

Besøg Hjerterdametourens hjemmeside her.

Følg med på denne side for information om Hjerterdametouren 2022.