Tilbage til forsiden
Rikke Thor

Mulige foredragsemner:

  • Intimitet, krop og seksualitet ved hjertesygdom, – for borgere eller fagpersoner.Foredrag for fagpersoner, omhandler desuden hvordan man kan tale med borgere og patienter om seksualitet på en god faglig måde, uden at overskride egen eller andres grænser.I mine oplæg og foredrag kommer jeg med konkret, faglig information, har dialog med deltagerne undervejs, ofte en anonym spørgekasse i pausen, og påpeger at seksualitet er meget mere end samleje.Jeg underviser i dette – for mange tabu – emne, helt nede på jorden og kommer med mange praktiske idéer og råd. Jeg viser ofte små filmklip med borgere undervejs.Når jeg underviser fagpersoner har jeg ofte små øvelser med, om at tale om emnet.

    Jeg kommer med mange eksempler fra mit arbejde på rehabiliteringskurser rundt om i landet bl.a. på REHPA i Nyborg, hvor jeg i flere år har holdt oplæg på deres internatkurser for hjertestopoverlevere, samt fra mine undervisninger i patientforeninger. Jeg har flere gange undervist borgere og fagpersoner for Hjerteforeningen.

 

Professionel baggrund:
Sygeplejerske og Sexolog fra Dansk forening for klinisk sexologi. Siden 2010, har jeg specialiseret mig særligt i emnet ”Intimitet og kronisk sygdom”

Arbejdsplads:
Selvstændig sexolog www.rikkethor.dk.

Pris:
4200

Kørselsgodgørelse:
Ja

By:
Svendborg


Tlf:
22471295

Træffes bedst:
Hele dagen – nemmest pr.mail