Donationer og medlemshvervning

11-DSC05150

Hjerteforeningen er en privat organisation finansieret af indsamlede midler. For at kunne gøre alt det vi gør, er vi derfor afhængige af at danskerne bidrager til kampen for hjertesagen.

Som frivillig i Hjerteforeningen bidrager du med din tid og dit hjerte, men ikke alle har mulighed for det, men vil gerne støtte på anden vis.

Det er et fælles ansvar at give alle danskerne mulighed for eller oplysning om, hvordan de kan bidrage.

Der er mange måder at bidrage på, og du kan altid læse om mulighederne eller henvise til selvsamme på hjerteforeningen.dk/stot-os.

Synlighed - få gode idéer

Du kan herunder blive klogere på, hvordan Hjerteforeningens Callcenter arbejder.

Så er du klædt på, hvis du støder på mennesker, som er blevet ringet op af Hjerteforeningen med henblik på at støtte Hjertesagen.

Hvis du brænder for emnet, og har gode ideer til, hvordan man som frivillig kan bidrage til at skaffe donationer og medlemmer, så send gerne dine forslag til [email protected].

Hvis du har spørgsmål til emnet så kontakt gerne din projektmedarbejder eller frivilligkonsulent.