Dokumenter til generalforsamling

dokumentertilgf-1

Hvert år og senest den 15. marts holder Hjerteforeningens lokalforeninger og klubber generalforsamling. Har I spørgsmål eller brug for hjælp, kan I altid kontakte jeres frivilligkonsulent eller se de mest hyppige spørgsmål.

 

Hvis ingen ændringer i jeres bestyrelse:

Hvis jeres bestyrelse er den helt samme bestyrelse som året før og med samme funktioner, orienteres frivilligadministrationen, at samme bestyrelse fortsætter. Det gøres ved at sende en mail til din frivilligkonsulent og til frivilligadministration@hjerteforeningen.dk

 

Formular over bestyrelsesmedlemmer:

Hvis der er sket ændringer, udfyldes en elektronisk formular med information om navne på alle bestyrelsesmedlemmer og funktioner.

Formularen over bestyrelsesmedlemmer kan findes ude til højre

 

Forretningsorden:

Hvis der er sket ændringer i bestyrelsen, skal denne underskrives af alle bestyrelsesmedlemmer og sendes til frivilligadministration@hjerteforeningen.dk. Se forretningsorden som fil i den røde boks her på siden.

 

Vedtægter for lokalforeninger og klubber:

Vedtægterne skal kun underskrives af lokalforeningens bestyrelse, hvis der vedtages ændringer af de eksisterende vedtægter. Dirigenten skal ikke underskrive med mindre vedkommende også er en del af lokalforeningens bestyrelse.

OBS kan der for enkelte lokalforeninger eller klubber være behov for årlige underskrevne vedtægter ifm. §18-midler.

 

Vedtægter, forretningsorden og fortrolighedserklæring scannes og sendes til frivilligadministration@hjerteforeningen.dk.

 

Dokumenterne kan også underskrives digitalt via DigiSigner, hvis der er behov for det. Du får hjælp til dette via din frivilligkonsulent eller du kan kontakte frivilligadministration@hjerteforeningen.dk

Bliv en del af fællesskabet og Hjertesagen!

Klik på knappen og udfyld formularen - så kontakter vi dig!