Dokumenter til generalforsamling

dokumentertilgf-1

Hvert år senest den 15. marts holder Hjerteforeningens lokalforeninger og klubber generalforsamling.

I forbindelse med generalforsamlingen skal den nyligt konstituerede bestyrelse underskrive forskellige dokumenter. På siden her kan du hente relevante dokumenter til afvikling af jeres generalforsamling.

Har I spørgsmål eller brug for hjælp til afholdelse af generalforsamling i jeres lokalforening eller klub, kan I kontakte jeres frivilligkonsulent.

Digitalt underskriftsprogram

Som noget nyt udsprunget af COVID-19, tilbyder vi, at I kan underskrive dokumenterne fra generalforsamlingen digitalt i programmet DigiSigner. Guide til DigiSigner kan findes her.

Har I lyst til at prøve dette, kan I kontakte frivilligadministrationen på frivilligadministration@hjerteforeningen.dk