Vejledning til Office

vejledningmail

Som frivillig i en bestyrelse får man stillet Microsoft 365 til rådighed, som indeholder forskellige programmer. Office365 indeholder bl.a. Excel, Word, Teams og outlook, hvor I kan tilgå jeres foreningens mail. I kan med fordel også bruge jeres Microsoft 365 til at gemme og beskytte jeres filer i Onedrive.

Her på siden kan du via videoer eller manualer få indsigt i, hvordan du kommer igang med at bruge Mail, Onedrive, Forms og Teams.

Manualer finder du i de røde bokse.

Mail. Som lokalforening eller klub får du din egen Hjerteforeningsmail.

Se nedenfor eller læs vejledning her på siden.

Onedrive bruges til gemme og beskytte filer, dele dem med andre, samt få adgang til dem på alle dine enheder. Se instruktionsvideo HER

Forms kan bruges til oprette undersøgelser, tests og afstemninger. Se instruktionsvideo HER

Teams bruges til afholdelse af online møder. Se instruktionsvideo HER

Udover instruktionsvideoerne kan man hente hjælp til de forskellige værktøjer og programmer i manualerne i de røde bokse ude til højre