Fonde

fonde

Hjerteforeningen får løbende værdifuld støtte fra fonde og puljer til vores projektekter og tilbud. Her på siden kan du hente vejledning til at skrive en ansøgning og en liste med forslag til lokale fonde.

Listen er til inspiration, og det er derfor en god ide - inden I søger - at tjekke, om adresse og krav til ansøgningen fortsat er aktuelle.

På landsplan er fonde og sponsoraftaler en vigtig indtægtskilde for Hjerteforeningen. Nogle af de landsdækkende fonde er således kun til rådighed for større nationale projekter.

Det skaber tvivl om foreningens overblik og kan give bagslag, hvis vi sender to ansøgninger til samme giver. Derfor skal I huske – inden I søger - at tjekke om den fond, I har udset jer, er på listen over fonde, I ikke må søge lokalt.