GDPR og mailpolitik

GDPR (2)

Her kan du finde hjælp til at håndtere persondataforordningen i forbindelse med den frivillige indsats. Persondataforordningen er en lov om databeskyttelse og kaldes også GDPR. (General Data Protection Regulation)

I Hjerteforeningen er lokalforeninger og klubber selvstændigt dataansvarlige. Hver lokalforening har en dataansvarlig i bestyrelsen – typisk formanden – som underskriver en fortrolighedserklæring i forbindelse med generalforsamlingen.

Andre vejledninger og dokumenter kan hentes på siden her.

Det kan være ret omfattende at forstå alt, så du kan med fordel tage Hjerteforeningens GDPR-test for at blive klogere.

Ved tvivlsspørgsmål, kan I altid kontakte den regionale frivilligkonsulent eller Hjerteforeningens jurist Nana Hansen på nlahansen@hjerteforeningen.dk eller på 25 85 31 28.