Regionsmøder

regionsmoeder

Regionsmøderne er for frivillige bestyrelsesmedlemmer og afholdes regionalt hvert år i oktober.

På møderne formidler repræsentanter fra Hjerteforeningens ledelse relevant information om strategi, projekter, overordnede prioriteringer i foreningen mm.

Tak for et godt regionsmøde 2020!

Hjerteforeningen har afholdt regionsmøderne virtuelt i år. Stor tak for deltagelsen fra alle bestyrelsesmedlemmer og for at deltage i vores fælles digitale rejse! Her på siden finder du program samt præsentationer fra møderne. Vi har også lagt videooptagelser fra møderne op til dem, der var forhindret i at deltage.

Program

Grundet Covid19 var regionsmødet i år opdelt i to dele. De to programmer finder du i højre side.

Præsentationer

Præsentationerne finder du her sammen med en læsevejledning.

Præsentation 1 og 2: Er for alle

1. Præsentation ved Christian Hassager og Anne Kaltoft
2. Præsentation ved Gunnar Gislason om Covid19 og hjertekarsygdom

Præsentation 3: Er for alle på nær frivillige i region Nord, som i stedet skal vælge version 3a.

3. Præsentation ved Betina E. Jensen om Frivillighed i bevægelse
3a. Præsentation ved Betina E. Jensen om Frivillighed i bevægelse (Nord)

Præsentation 4: Vælg den teampræsentation, der knytter sig til din egen region: Region Sjælland og region Hovedstaden: version 4a. Region Nord: version 4b. Region Syd: Version 4c.

4a. Præsentation Team Øst
4b. Præsentation Team Nord-Midt
4c. Præsentation Team Syd

Præsentation 5 og 6 er for alle

5. Præsentation ved Anders Clausen om Lokal medlemshvervning
6. Præsentation ved Ditte Harck om Hjertemotion

Videooptagelser

Vi anbefaler dig at sætte dig godt til rette med en kop kaffe og se eller gense den første video herunder. Formand Christian Hassager og direktør Anne Kaltoft fortæller først om Hjerteforeningen i fremtiden. Herefter fortæller forskningschef Gunnar Gislason om Covid19 og hjerte-kar-sygdom. Vært på mødet er Betina Egede Jensen, chef for National Indsats.

Du kan også se videooptagelserne fra de enkelte regionsmøder i hhv. region Hovedstaden, Sjælland, Syd, Midt og Nord.

I tilfælde af spørgsmål kontakt projektleder Maria Spliid på marias@hjerteforeningen.dk