Ulla Bahne

Emner kunne være: Hjertesund kost Kolesterolsænkende kost Kost og atrieflimren Kost og hjerteinsufficiens Kost og AK-behandling Hjertesund kost og naturlægemidler og kosttilskud Praktisk madlavning, hvor der under den efterfølgende fællesspisning, blev talt om de hjertevenlige ingredienser, der indgik i maden Professionel baggrund: Cand. scient klinisk ernæring, klinisk diætist Pris: 3.500 kr Kørselsgodgørelse: Ja, fra Værløse…

Læs mere

Jesper Outzen

Hvordan får vi mest ud af vores ene liv? Hvad er det enkelte menneskes potentiale – og hvordan indfrier vi det? Indtil august 2017 levede Jesper Outzen et helt almindeligt liv. Men den 10. august 2017 fik Jesper en stor blodprop i hjertet. 41 år gammel og nybagt far for anden gang. Da han fik…

Læs mere

Inger N. Larsen

Mulige foredragsemner: “Kost og kolesterol” “Spis Hjertesundt” “Sunde kostvaner – nemt og enkelt” “Kost og atrieflimren” “Modediæter og hjerte-kar sygdom” “Kosttilskud og naturlægmidler” Tidligere 15 års erfaring med hjertekar patienter.     Professionel baggrund: Klinisk diætist Arbejdsplads: Aarhus Universitets Hospital (Skejby) – Nationalt Center for autoimmune sygdomme, tidligere Hjerteforeningens Rådgivning i Aarhus og Steno Diabetes…

Læs mere

Stine Junge Albrechtsen

Mulige foredragsemner: Kost og kolesterol Nudging (adfærdsændringer i praksis) De officielle kostråd, Kostråd til ældre (+65) Plantebaseret kost – er det helt slut med frikadellerne Professionel baggrund: Selvstændig klinisk diætist og forfatter Arbejdsplads: MapDiet (egen virksomhed) Pris: 3000 (ex kørsel) for 45-60 min. + spørgsmål. Kan også skræddersy foredrag til en aftalt pris. Kørselsgodgørelse: Ja…

Læs mere

Susanne Elman Pedersen

Mulige foredragsemner: Mulige foredragsemner: De officielle kostråd som basis for hjertesund kost Forebyggelse af type 2-diabetes v. sundere hverdagsvaner med fokus på sundere mad på tallerkenen Tip til at ændre hverdagsvaner bl.a. måltider, portionsstørrelser, indkøb mm. Foredrag kan suppleres med praktisk madlavning, så deltagerne får erfaringer både med at tilberede og smage den sunde mad.…

Læs mere