GÅ MED KAMPAGNEFILM 2024

Video
Play Video

GÅ MED er netop gået i luften med en ny kampagne, hvor budskabet er at “Hvert skridt tæller som motion – jo flere jo bedre”. 

For det er sådan, at over 2 millioner danskere ikke bevæger sig nok. Desværre, for uden fysisk aktivitet øges risikoen for over 35 sygdomme, bl.a. hjerte-kar-sygdomme. Den gode nyhed er at alle skridt og aktive minutter tæller i vejen mod et sundt, afbalanceret og aktivt liv.   

Derfor sætter Hjerteforeningen fokus på, at alle skridt tæller som motion i en ny kampagnefilm, som kan ses på Facebook, instagram og Youtube.   

Kampagnen viser forskellige genkendelige og sjove hverdagssituationer, hvor folk prøver at få flere skridt ind i deres hverdag. Vi håber vi at de sjove klip kan være med til at motivere flere danskere til at komme ud at gå.    

Gåture har mange forskellige sundhedsfordele, uanset om du går langt, eller kort, hurtigt eller langsomt, i skoven eller i lokalområdet, om du går alene eller sammen med andre. Det vigtigste er bare, at du kommer afsted og bevæger dig lidt mere hver dag.  

OM GÅ MED

HF_V7_60s_1920x1080_25fps_2023.00_00_40_17.Still006

*Når du tilmelder dig som gå-vært i GÅ MED får du adgang til værktøjskassen

GÅ MED er en kerneaktivitet i Hjerteforeningen og et gratis tilbud til dig, som ønsker at være en del af et gå-fællesskab med højt til loftet og plads til alle.

GÅ MED er også for dig, som ikke kan gå de lange vandreture, men gerne vil ud og nyde din lokale natur på gåture i Danmark sammen med andre ligesindede.

Alle gåture planlægges og afvikles af en lokal gå-vært som sætter rammen for et rart og inkluderende gå-fællesskab og sørger for at tilpasse tempo, distance og terræn, så alle kan være med – også dig som måske er udfordret på fysikken.

Gåturene foregår i lokale grønne områder – i skoven, parken eller ved vandet. Det vigtigste er ikke, hvor langt vi går, men at vi kommer afsted, og kan dele de gode oplever med hinanden undervejs.

Med hvert skridt vi tager, gør vi en forskel for egen og andres sundhed og trivsel.

Mere information om GÅ MED kan findes på www.gaamed.dk

Vil du være med?

Gå på en af Hjerteforeningens mange Hjertestier

Gå på en af Hjerteforeningens mange Hjertestier

Bliv en del af fællesskabet og Hjertesagen!

Klik på knappen og udfyld formularen - så kontakter vi dig!